Spik i foten 1177

Behandling av små sår – 1177

Det gäller även om du till exempel har blivit biten av ett djur, skurit dig på en smutsig kniv eller trampat på en smutsig spik.

Det är viktigt att sår läker så fort och bra som möjligt. Annars finns det en risk för infektioner. Därför bör du vara noga med att sköta om såren.

Behandling av stora sår – 1177

… omkull med cykeln och får ett sår, trampar på en rostig spik eller får ett skrubbsår vid trädgårdsarbete eller när man slår sönder en blomkruka inomhus.

Ett stort sår behöver undersökas av vårdpersonal. Det kan finnas risk för att senor, muskler, blodkärl och nerver blivit skadade.

Stelkramp (Tetanus) – THL

… fräsch Vårdguiden Att hantera sin ångest Vårdguiden Värt att veta om värktabletter Vårdguiden Spik i foten Du som har haft det vet hu r ont det gör.

1177 Vårdguiden – E-magin

1177 Vårdguiden

26 nov. 2004 — En spik som tränger långt in i foten är just ett sådant sår som stelkrampsbakterier skulle kunna trivas i. Visserligen är den farliga …

Detta är en digital 1177 – Region Stockholm

Fråga: Behöver jag stelkrampsvaccinera mig? – Netdoktor.se

Fråga: Behöver jag stelkrampsvaccinera mig?

20 apr. 2016 — Spik i foten – en liten betraktelse … sig dåliga rekommenderas starkt att ringa till Vårdguiden 1177 där jourhavande sjuksköterska kan ge …

Spik i foten – en liten betraktelse – Kopparbergarn

Spik i foten « Kopparbergarn

24 juli 2017 — Re: Blodförgiftning (spik i foten). Inlägg av Nikenik » mån jul 24, 2017 9:09 pm. Ringde 1177 och fick en tid på vårdcentralen direkt.

Blodförgiftning (spik i foten) – Swedish Survivalist • Visa tråd

Swedish Survivalist • Visa tråd – Blodförgiftning (spik i foten)

Om du skär dig på en smutsig kniv eller trampar på en gammal rostig spik bör du se över ditt stelkrampsskydd. Stelkramp är en akut sårinfektionssjukdom som …

Ta hand om såret på rätt sätt – Vård och omsorg

Vård och omsorg

16 dec. 2022 — Ring och hör med 1177 på en gång om det är normalt att han har så hög feber trots medicin och tveka inte att åka in med honom igen! ami. Äldre …

Spik I foten – FamiljeLiv.se

Spik I foten

Vill ha lite råd. Min son trampade på ett spik igår den gick in långt upp i foten, inget rostigt utan ett nyare gammalt spik som legat ute.

Keywords: spik i foten 1177